Materiaalbeheer met MIRA SOFTWARE

Mira Software is een opvolgingssysteem voor administratie en materiaalbeheer, machines, gereedschap, verbruiksgoederen …

MIRA SOFTWARE  voor materiaalbeheer en gereedschapsbeheer, stelt u in staat om het gebruik en verbruik van al uw apparaten, toestellen, verbruiksgoederen etc. te registreren op werknemer, klant, project, locatie, afdeling etc. U krijgt snel een overzicht van het gebruik binnen uw bedrijf of organisatie.Wie? Wat? Waar? Wanneer? Hoe lang? Hoe veel? Waar? Alles op een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier.

Maar er is natuurlijk veel meer! Omdat we hier over een totaaloplossing voor materiaalbeheer en administratie spreken, kan u ook al uw onderhoud, herstellingen, keuringen en andere periodieke acties beheren. Op die manier wordt nooit meer iets te laat gekeurd, hersteld of onderhouden. Bovendien heeft u steeds een overzicht over de kosten per toestel, periode of werknemer.

Koopt u soms materiaal te laat of dubbel aan?  Wil u weten wie, wat het laatst heeft gebruikt? Verliest u tijd én geld met het zoeken naar materiaal? Wil u weten wie het meeste grijpvoorraad heeft verbruikt? wie wat heeft stuk gemaakt?

MIRA SOFTWARE geeft u hiervan een duidelijk overzicht, zonder extra administratieve belasting voor u of uw medewerkers. Het volledig pakket is samengesteld uit verschillende modules, waardoor het ook voor uw organisatie bruikbaar is. De modules zijn afzonderlijk te verkrijgen en kunnen worden samengesteld naar uw noden en behoeften. U doet hierdoor aan accuraat materiaalbeheer en kan eenvoudig stock en grijpvoorraad opvolgen.

Onze software kan in om het even welke organisatie ingezet worden. Bedrijven, scholen, vzw’s, culturele organisaties, …

Iedereen die een beter overzicht wil van wie wat gebruikt of wat er wordt uitgeleend en teruggebracht.

Mira Software is ook een uitstekend pakket voor het beheren en organiseren van materiaal binnen steden en gemeenten. Het zorgt voor een duidelijk overzicht van verhuur en reservering van materiaal dat door de gemeente of stad ter beschikking wordt gesteld aan de inwoners of verenigingen.

Mira Software, de totaaloplossing voor:

Materiaal, Inventarisatie, Registratie, Administratie.

Bent u het overzicht van het materiaal in uw organisatie kwijt?
Weet u niet exact hoeveel materiaal er wordt gebruikt of verbruikt?
Houdt u nu alles bij op een papiertje of -erger nog- in uw hoofd?
Dan is onze oplossing zeker iets voor u.

Video zone

U wilt dit natuurlijk graag eens in de praktijk zien werken. Vraag een demo aan, maar bekijk zeker ook eens onze zeer beknopte filmpjes

Checklists!

Is het in uw organisatie al voorgevallen, dat mensen materiaal meenemen of terugbrengen, zonder dat met hierop de nodige controles uitvoert?

Scan al uw materiaal

Optioneel: Scan al uw materiaal dat binnenkomt en/of buitengaat. Zeer snel, efficiënt en foutloos!