Beheer materiaal
Efficiënt en eenvoudig

Gebruik MIRA Software om inzicht te krijgen in het gebruik en verbruik van groot en klein materiaal in uw organisatie.

Overzichtelijk materieelbeheer op uw maat

MIRA Software bestaat uit vier modules die eenvoudig te raadplegen zijn. Het is een totaalpakket dat vier verschillende modules bevat en zorgt voor een vlot en efficiënt materieelbeheer binnen uw organisatie of bedrijf.

Registratie

Wie heeft iets gebruikt?
Waar is het gebruikt?
Hoeveel is ervan gebruikt?
Hoe lang is het gebruikt?
Waar is het defect gegaan?
Wie bracht het terug?

Reservatie

Is het toestel beschikbaar?
Zal het gereedschap op tijd klaarliggen?
Kan ik dit apparaat gedurende een week gebruiken?

Voorraad & stock

Wanneer moet de voorraad aangevuld worden?
Wat is de huidige voorraadsituatie en wat is de actuele waarde ervan?
Waar staan er nog toestellen?

Onderhoud

Wat is de onderhoudshistoriek van mijn gereedschap?
Wanneer moet dit toestel op onderhoud?
Mag ik dit toestel gebruiken?

registratie materiaal en gereedschap

Module registratie

De werkwijze van deze module is bewust zeer eenvoudig gehouden en de vereiste handelingen zijn tot een minimum beperkt. Op het moment dat iemand iets in- of uitcheckt, hoeft MIRA Software slechts twee zaken te weten: WIE en WAT? Met deze info weet iedereen wie een bepaald apparaat of toestel heeft meegenomen en wanneer. Dankzij deze handige module is materieelbeheer logisch en kan u hiervan analyses maken.

Meer over Registratie

Module reservatie

Om écht vlot samen te werken, kan het ook van belang zijn om machines of materialen te kunnen reserveren voor een bepaalde periode. Dit vereenvoudigt het inplannen van verschillende werken, vermijdt oponthoud en doet gereedschap zelf ook optimaal renderen! Beter plannen maakt het aankopen van onnodig reservemateriaal immers overbodig.

Meer over Reservatie
reservatie planning
scanner voor stockbeheer

Module voorraad & stock

Met de module voorraad en stock hoeft u nooit meer vast te stellen dat een bepaald artikel niet meer op voorraad is, terwijl iemand het dringend nodig heeft! U weet niet alleen wie en wat, … maar ook WAAR! Dit kan handig zijn voor nacalculatie van werven, projecten, opleidingen, enz. Als een artikel onder de minimumvoorraad zakt, krijgt u een melding en kan u zelfs een automatische bestelmail opmaken.

Meer over Voorraad & stock

Module onderhoud

Met deze module kan de onderhoud – en/of herstelhistoriek van alle gereedschap en apparaten worden bijgehouden. Door eenmalig een onderhoudsfrequentie in te geven, krijgt u een automatische herinnering bij naderend onderhoud. Andere acties zoals keuringen en inspecties kunnen op dezelfde manier ingesteld worden. Toch een plotse herstelling nodig? Ook dat kan geregistreerd worden. Deze module bevat bovendien specifieke functionaliteiten voor het beheren van wagenparken en kan tevens dienst doen als handige hulp bij allerhande keuringen.

Meer over Onderhoud
onderhoud voor machines en apparaten

MIRA Software is een product van IZIT bv

Interesse in een live demo?

ik wens een demo