Beheer materiaal
Efficiënt en eenvoudig

Gebruik MIRA Software om inzicht te krijgen in het gebruik en verbruik van groot en klein materiaal in uw organisatie.

Een overzicht van de functies

Uiteraard kunnen we hier niet alle mogelijkheden en toepassingen opsommen. Om u toch een beetje een idee te geven, vindt u hier de belangrijkste. U kan ons voor verdere info steeds contacteren.

Snel en eenvoudig registreren

Registreer gebruik en verbruik zeer snel door scanning op naam van persoon, ploeg, project, klant, …

Opvolging en consultatie

Wie gebruikt wat? Waar? Wanneer? Via eenvoudige overzichtslijsten beheert u het persoonlijk materiaal.

Kosten en beheer

Hoeveel kost ons materiaal en hoeveel brengt het op? Bereken automatisch de kost per dag, de vaste kost en de kosten per werknemer.

Reservaties en pickinglijsten

Reserveer materiaal voor een bepaalde periode, project, klant… Verkrijg een onmiddellijk overzicht van de beschikbaarheid.

Voorraadbeheer

Volledig voorraadsysteem met waarschuwingen, historiek, bestelhorizon en minimum stock waarbij orders kunnen geplaatst worden via bestellijsten of -bonnen.

Onderhoud en herstellingen

Plan periodiek onderhoud voor gereedschap en/of rollend materieel en mis nooit een keuring of onderhoud. Ook herstellingen en bijhorende kosten kan u registreren.

Duidelijk en overzichtelijk in 4 modules

Alle toepassingen voor materiaalbeheer

MIRA Software bestaat uit vier modules: registratie, reservatie, voorraad en onderhoud. U stelt de software volledig zelf samen. Hierdoor hoeft u niet aan te kopen wat u ook niet gaat gebruiken. Dit maakt het niet alleen slank en overzichtelijk, maar ook budgetvriendelijk.

Ontdek de modules

module registreren
scherm in module consultatie
toepassingen in MIRA Software
Registratie

Registreer het in- en uitgaande materiaal op werknemer, project, klant, afdeling, bedrijf, kostenplaats, werkorder, …

reservatie

Reserveer materiaal op naam van een persoon of project in een bepaalde periode. Maak pickinglijsten om reservaties voor te bereiden.

Voorraad & stock

Houd overzicht over de voorraden via de module stockbeheer. Bestel nooit meer te laat dankzij het geïntegreerd bestelsysteem.

Onderhoud

Plan onderhoud, keuringen en herstellingen voor uw gereedschap en/of rollend materieel en koppel documenten aan het juiste materiaal.

Aan de slag met MIRA Software

MIRA Software heeft drie grote troeven die het uw organisatie makkelijk maken. Onze applicatie kan gebruikt worden op smartphones, kan gekoppeld worden aan uw reeds bestaande systemen en is nog handiger met een slim scanningsysteem.

Mobiel gebruik

MIRA kan worden gebruikt op uw smartphone of tablet. Zo kan u ook onderweg registreren en consulteren. MIRA is ook beschikbaar op Android en Apple iOS.


MEER INFO
Koppelingen

Heeft u al een bestaand systeem, maar is dat ontoereikend? Natuurlijk gaat u alles maar op één plaats ingeven en geen dubbel werk verrichten. Wij zorgen wel voor een koppeling.


MEER INFO
Scanning

Onze software werkt uitstekend met bar – en/of QR codes voor snelle en eenvoudige registratie van het gebruik en verbruik. Net zoals aan de kassa in de supermarkt!


Meer info bij demo
EENVOUDIG EN MODERN

Administratie

Koppel documenten, foto’s, bijlagen, aankoopfacturen, attesten etc. aan uw gereedschap. Beheer de attesten en certificaten van uw materiaal en/of medewerkers.

EXTRA CONTROLE

Checklists

U beslist wat voor u belangrijk is . Aan elk artikel kan een afzonderlijke checklist worden gehangen met daarop de punten die u wil controleren na gebruik van het toestel.

MIRA Software is een product van IZIT bv

Interesse in een live demo?

ik wens een demo