Software voor beheer van materiaal en materieel

We willen bedrijven en organisaties een beter inzicht geven in hoe er wordt omgegaan met hun groot en klein materiaal. Waar het is, door wie het wanneer is gebruikt en wat de historiek ervan is.

Beheer onderweg

Opvolging gereedschap onderweg of waar u ook bent.

Mobiel beheer van gereedschap en materiaal kan van waar u ook bent. Dankzij onze handige app, kan u uw materiaal, materieel, gereedschap, verbruiksgoederen en toestellen van overal beheren en registreren. U kan materiaal registreren op naam van een persoon, project, klant enz. maar eveneens alle informatie van een bepaald stuk gereedschap opvragen. Is het u wel eens overkomen dat u ergens een machine aantreft waarvan niemand weet hoe die daar komt en wie die het laatst heeft gebruikt? Wel, Mira kan u exact vertellen wie die machine heeft gebruikt, waar, wanneer, hoe lang enz. Maar u kan ook met één klik onmiddellijk zien of er reservaties zijn voor deze machine, wanneer deze op onderhoud moet of gekeurd moet, wat de gebruikshistoriek is, …

 Onze mobiele applicatie

Een overzicht

Dankzij onze app kan u het gebruik of verbruik van materiaal onderweg registreren of consulteren. Bewerkingen die op de app worden uitgevoerd, worden onmiddellijk doorgestuurd naar de centrale databank.
REGISTRATIE
Wanneer wordt iets uit een bestelwagen genomen of verbruikt op een werf?
VERPLAATSEN
Verplaats materiaal of verbruiksgoederen van de ene locatie naar de andere.
CONSULTATIE
Wat is de historiek van een machine of onderdeel dat ik ergens aantref?
DOORGEVEN
Registreer wanneer uw medewerkers materiaal aan elkaar doorgeven.