Beheer materiaal
Efficiënt en eenvoudig

Gebruik MIRA Software om inzicht te krijgen in het gebruik en verbruik van groot en klein materiaal in uw organisatie.

MIRA Software voor beheer van al uw materiaal

Software voor opvolging materiaal, gereedschapsbeheer en materiaalbeheer. Opvolging van gebruik en verbruik.

MIRA geeft u een beter inzicht in het gebruik en verbruik van groot en klein materiaal binnen uw organisatie. Onze software is een totaaloplossing voor materieel – en materiaalbeheer. We geven inzicht in uw voorraad en in het gebruik van uw gereedschap en toestellen. Daarnaast kan u nauwgezet keuringen, onderhoud, herstellingen en inspecties gaan opvolgen. U registreert zeer snel en eenvoudig op naam van persoon, project, klant, … wie wat meeneemt en/of terugbrengt naar waar, hoeveel, hoelang … door materiaal en materieel simpelweg in – of uit te scannen zoals aan de kassa in de supermarkt. U heeft steeds controle op de actuele voorraad van uw verbruiksgoederen en grijpvoorraad, inzicht in komende inspecties en keuringen, een overzicht van uw uitleenmagazijn en u kunt projecten voorbereiden met onze reservatiemodule voor uw gereedschap. MIRA is dé software voor magazijnbeheer, die zorgt voor inventarisatie, overzicht en inzicht in de data van uw materiaal, materieel, gereedschap, toestellen en verbruiksgoederen.

Software opvolging materiaal

Werk efficiënter

Verlies geen tijd meer in het zoeken naar het juiste gereedschap. MIRA helpt u alles terugvinden zodat u zich kan focussen op de dingen die er echt toe doen.

100% informatie in één overzicht

Geen info verspreid over tientallen Excelbestanden, maar dankzij onze unieke software wel één centraal overzicht van al het materiaal in uw organisatie.

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Van beheerder tot ontlener, de vier modules in MIRA zijn eenvoudig te raadplegen, zelfs onderweg.

Materiaal en materieel opvolgen

Uitlenen

Wie heeft iets gebruikt?
Waar is het gebruikt?
Hoeveel is ervan gebruikt?
Hoe lang is het gebruikt?
Waar is het defect gegaan?
Wie bracht het terug?

module registratie

Reserveren

Is het toestel beschikbaar?
Zal het gereedschap op tijd klaarliggen?
Kan ik dit apparaat gedurende een week gebruiken?

Module reservatie

Stock beheren

Wanneer moet de voorraad aangevuld worden?
Wat is de huidige voorraadsituatie en wat is de actuele waarde ervan?
Waar staan er nog toestellen?

module stock

Onderhoud bijhouden

Wat is de onderhoudshistoriek van mijn gereedschap?
Wanneer moet dit toestel op onderhoud?
Mag ik dit toestel gebruiken?

module onderhoud

Materiaalbeheer bij u?

Heeft u al nagedacht over uw materiaalbeheer?

Hoe wordt er eigenlijk in uw bedrijf of organisatie met bedrijfsmiddelen omgegaan? Leent u die uit? Komen die op tijd én in goede staat terug? Heeft u een duidelijk overzicht van uw voorraad?

Koopt u soms materiaal te laat of dubbel aan? Wilt u weten wie wat het laatst heeft gebruikt? Wie wat heeft stuk gemaakt? Verliest u tijd én geld met het zoeken naar materiaal ondanks het feit dat het goed in uw hoofd of dat van uw mensen zit?

Ontdek MIRA
Onze oplossing…

In vier modules kan u alle info over uw materiaal snel en makkelijk configureren, raadplegen en registreren. Ontworpen voor de beste gebruikservaring.

… op uw maat

U beslist over de indeling van uw materiaal in uw organisatie of bedrijf. Zo vindt u gemakkelijk alle relevante informatie in slechts enkele klikken. Eenvoudig toch?

Zo kan het dus ook!

Bekijk hoe eenvoudig u materiaal , materieel en/of verbruiksgoederen registreert op naam van uw medewerker, klant, onderaannemer, project, … U kan onze oplossing nog het best vergelijken met de kassa in de supermarkt! Wenst u graag meer uitleg over alle functionaliteiten of ziet u het liever eens live, dan regelen wij een demo.

Voor elke organisatie waar materiaal beweegt

MIRA Software voor materiaal opvolging
Klant Jan de Nul van MIRA Software voor opvolging materiaal

“Voor een tijdelijke handelsvereniging op een werf met meerdere partners (A11 in Brugge) was MIRA de ideale oplossing voor alle partijen. We konden daarvoor immers ons CLS systeem niet gebruiken. Als ik slechts één aspect van MIRA aan iedereen mag aanraden, is het de gebruiksvriendelijkheid: zowel in het dagelijks gebruik als bij de invoer van de gegevens zijn er weinig handelingen vereist. Alles is zeer eenvoudig aanpasbaar in combinatie met de handige importsjablonen.”

Karel Maartens
LOGISTIEK JAN DE NUL – A11
Mediahuis als MIRA-klant voor opvolging van materiaal

“Door de implementatie van Mira Software hebben we steeds een duidelijk overzicht over het beheer van materieel (groot en klein) in ons magazijn. Dat zijn tenten, vlaggen, gadgets, enz. En dat alles op een zeer snelle en gebruiksvriendelijke manier. We kunnen er zelfs het verbruik van onze balpennen in bijhouden”

Walter Langmans
MEDIAHUIS
Samoco koos voor MIRA Software als software opvolging materiaal

“Voor we met MIRA begonnen, zat er geen structuur in het magazijn. MIRA heeft ons geholpen om daar een lijn te trekken naar wat voor ons in de praktijk werkbaar is. Waar de tevredenheid en automatisering in het magazijn vroeger kon beoordeeld worden met 3 op 10 is dat nu al een 6 en we gebruiken de software nog niet voor de volle 100%. We willen dit naar 9 brengen. Met MIRA software gaat dat lukken. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Kjell Meire
SAMOCO NV

MIRA Software in alle sectoren

Onze software wordt gebruikt in zeer veel sectoren en is in principe inzetbaar in elke organisatie, GROOT of KLEIN, waar materiaal, materieel, handgereedschap, verbruiksgoederen e.d. bewegen. Mira is nuttig voor iedereen die reservaties van materiaal wil organiseren, een beter administratieve opvolging van onderhoud, herstellingen en kosten wil en een totaalpakket voor opvolging van voorraad zoekt.

Bouwbedrijven

 

Installatietechniek

 

Overheid & lokaal bestuur

 

Maritieme sector

 

Onderwijs & cultuur

 

En ook andere bedrijven!

 

Contacteer ons of vraag een demo!

Contacteer ons

Ook nieuwsgierig naar onze unieke software? Laat ons gerust iets weten en we zullen u spoedig contacteren. We tonen graag wat onze software voor uw bedrijf kan betekenen.


    MIRA Software is een product van IZIT bv

    Interesse in een live demo?

    ik wens een demo